Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. Zcedíme a připravíme si omáčku.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a Příprava chřestu: Chřest spaříme ve vařící vodě, vložíme
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Pokud je omáčka příliš hustá vmícháme horkou vodu. holandskou omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky