Prémiový obsah
★★★
8.5K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme ve vodě se solí a ozdobíme polévku.
Zalijeme vínem, mrkvovou šťávou, zeleninovým vývarem Hotovou polévku najemno rozmixujeme, přivedeme k varu
cibuli, po chvíli přidejte jemně pokrájené ředkvičky a chřest Hrnec odstavte a polévku rozmixujte.
Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmažíme na rozehřátém oleji. Zahustíme ji moukou a zalijeme asi 500 ml
Vmícháme do polévky, přidáme na kousky obrané maso. Polévku dochutíme solí a pepřem a vmícháme nasekanou
Všechnu zeleninu omyjeme, nakrájíme na kousky a dáme do mixéru. Rozmixujeme dohladka a přidáme špetku