12.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Rýži uvaříme v osolené vodě chřest očistíme konce oloupeme Jakmile je chřest měkký přidáme ho k teplé rýži, promícháme
Chřest omyjeme a oloupeme spodní stonky. Přimícháme uvařené špagety a zelený chřest, promícháme
Podáváme s grilovaným chřestem. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Chřest si rozřízneme na polovinu a vejce si uvaříme Na rozpuštěné másle krátce orestujeme chřest, smícháme
Z chřestu odřízneme tvrdé konce a dáme vařit do vroucí Pokud možno chřest vaříme ve stoje, ale není to nutnost
Z chřestu odstraníme dřevnaté konce. Chřest osolíme a opepříme.