Zapečený zelený chřest Uvařeno 8 708x


Recept

  1. Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10 minut.
  2. Misku na zapékání vymažeme máslem, chřest do ní vložíme, posypeme mletým masem, osolíme, přidáme prolisovaný česnek a polijeme zbývajícím máslem.
  3. Dáme zapéct do trouby předehřáté na 190 °C, asi po 25 minutách vytáhneme, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zpátky do trouby, kde zapečeme ještě asi 10 - 15 minut - dokud nezezlátne sýr.
  4. Pak můžume ihned podávat.

Další recepty na Zapečený zelený chřest

Vyzkoušejte další podobné recepty na Zapečený zelený chřest
Ingredience
  • 500 g chřest (zelený, čerstvý)
  • 200 g mleté maso
  • 3 lžíce máslo
  • 3 stroužek česnek
  • 4 lžíce sýr (strouhaný)
  • sůl
Čas přípravy
1 hodina

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty