Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Vepřovou panenku s chřestem podáváme se smetanovým chřestovým ragú.
Chřest očistěte a spařte horkou vodou. Příprava chřestové omáčky: Nejprve očistíme chřest.
Vepřovou panenku nařízeneme a naplníme předvařeným chřestem.
Panenky si osolíme, opepříme a zprudka orestujeme, Panenku obalíme v bylinkách, nakrájíme na špalíčky
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou
Vepřovou panenku očistíme a omyjeme.Okořeníme , dle Jakmile jsou houby a chřest trochu podušeny vmícháme
Omytou a osušenou vepřovou panenku zbavte přebytečných Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka a podáváme s
Očištěnou panenky omyjeme a nakrájíme na šplaíčky. Chřest uvaříme doměkka, poté zabalíme do slaniny a
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky šunky
Příprava masa: Panenku nařízneme tak, aby se nám vytvořila Panenku poté svážeme nebo upevníme párátky tak aby
Vepřovou panenku omyjeme, zbavíme blanek a osolíme, Uprostřed panenku prořízneme a naplníme švestkami.