Vařený chřest se sýrem Uvařeno 14 345x


Recept

  1. Chřest uvaříme ve vodě nebo v páře doměkka, v kastrůlku s nepřilnavým povrchem ohřejeme mléko, sýr a smetanu.
  2. Za stálého míchání směs vaříme, dokud se sýr nerozpustí. Poté přidáme najemno nasekanou pažitku, petrželovou nať, tymián, promícháme a hotovou omáčku podle chuti osolíme a opepříme.
  3. Chřest podáváme na talíři přelitý omáčkou a jako přílohu vařený brambor nebo pečivo.

Další recepty na Vařený chřest se sýrem

Vyzkoušejte další podobné recepty na Vařený chřest se sýrem
Ingredience
  • 250 g bílého chřestu
  • 200 ml smetana (na vaření)
  • 100 ml mléko
  • 150 g kozí sýr
  • petrželová nať
  • pažitka
  • tymián
  • mletý pepř
  • sůl
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty