Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Steak z masa osolíme, oeppříme a posypeme nasekaným
Telecí steaky opečeme zprudka na rozpáleném oleji,
Telecí maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, Telecí steaky servírujeme přelité šťávou, obložené
Maso očistíme, naporcujeme, nijak nesolíme ani nekořeníme, položíme na pánev a z každé strany restujeme
Telecí steak servírujeme na listu salátu a přelitý Na recept lze místo telecího použít i hovězí maso.
Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra
Plátky masa rozklepeme, osolíme, opepříme a lehce je obalíme v hladké mouce. Ve velké pánvi na rozpáleném
Nakrájené maso podusíme nejprve na cibulce, které hodně obarvíme sladkou paprikou. Osolíme a v létě můžeme
Kotlety, asi 1 cm silné, naklepeme, osolíme a zlehka obalíme v mouce. Pak je nejprve na rozpáleném tuku