Autor: redakceTerka
Tisk Poslat recept
V oblíbených

Tataráček ze zeleného chřestu a avokáda Uvařeno 44x


Recept

  1. Z chřestu odřízneme tvrdé konce a dáme vařit do vroucí vody doměkka.
  2. Pokud možno chřest vaříme ve stoje, ale není to nutnost. Ihned po uvaření propláchneme ve studené vodě.
  3. Rajčata spaříme na 20 sekund ve vroucí vodě a oloupeme je. Avokádovou dužinu nakrájíme na kostičky.
  4. Bylinky nasekáme najemno.
  5. V míse smícháme všechny ingredience, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podle chuti přidáme nasekanou chilli papričkou.
  6. Podáváme s opečeným chlebem.

Další recepty na Tataráček ze zeleného chřestu a avokáda

Vyzkoušejte další podobné recepty na Tataráček ze zeleného chřestu a avokáda
Ingredience
  • 12 výhonků zelený chřest
  • sůl
  • pepř
  • 2 rajčata
  • citron
  • 2 avokádo
  • 1 svazek kerblík
  • 1 snítku estragon
  • 1 lžička kapary
  • 4 lžíce olivový olej
  • 1-2 lžíce balzamikový ocet
  • 1 chilli paprička
Čas přípravy
30 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Přidejte první komentář

Nejlepší dnešní recepty