Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
20 m
janapozarova
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Chřest povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté zchladíme ve studené vodě. Mezitím si připravíme zálivku
Chřest předvaříme v osolené vodě a poté nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy a přidáme citrónovou šťávu
Chřest umyjeme a oloupeme. Dřevnaté konce chřestu musíme vždy oříznout. V hrnci přivedeme k varu vodu
Připravíme si uzavíratelné sklenice, na dno si dáme po třech lžících pesta. Poté přdáme celer a těstoviny
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Listový salát natrháme a připravíme na talíř, přidáme Nakonec nakrájíme steak na plátky a položíme na salát
Z chřestu odkrojíme zdřevnatělé konce a povaříme asi 2 minuty ve vroucí vodě. Ihned po vyjmutí zchladíme
Nakonec vmícháme omyté listy salátu. Salát podáváme vychlazený samostatně nebo jako lehkou
Chřest očistíme a uvaříme ho doměkka v jemně osolené vodě. Necháme ho okapat a nakrájíme šikmo na krátké
Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s masem, ricottou, solí a pepřem. Vytvarujeme 4 stejně velké placky