Smetanové gnocchi s chřestem Uvařeno 1 709x


Postup přípravy receptu

Recept

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kousky a orestujeme na pánvi na rozpáleném oleji. Přidáme na kousky nakrájený chřest a orestujeme společně s masem.
  2. Jakmile je maso hotové a chřest měkký, vmícháme nakrájenou mozzarellu a smetanu. Necháme spojit chutě, poté vypneme.
  3. Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu.Smetanovou směs dochutíme česnekem, solí a pepřem. Uvařené gnocchi smícháme se směsí.
  4. Podáváme posypané strouhaným parmazánem a ozdobíme bazalkou.
Štítek
Ingredience
  • 1 ks mozzarella
  • 200 ml smetana (na vaření)
  • 400 g chřest (zelený)
  • 1 stroužek česnek
  • 500 g kuřecí maso (prsa)
  • 500 g gnocchi 
  • 4 - 7 lístků bazalka (čerstvá)
  • 2 - 3 lžic olej (olivový)
  • parmazán
  • sůl
  • pepř
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty