164 čtenářů
40 m
redakceTerka
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Poté osmažíme omelety, horní část musí zůstat řídká , poté na každou dáme chřest, maso, rukolu, přehneme
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest v omeletě a necháme opéct.
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme
Oříšky si opražíme na suché pánvi, chřest oloupeme, rozkvedláme se solí a pepřem, rozehřejeme pánev, chřest
Jakmile se vejce na povrchu srazí, přeložíme omeletu Stejným způsobem upečeme další 3 omelety.
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami uvařený chřest a zabalíme.
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Vše krátce povaříme a podáváme s plátkem opečeného uzeného masa.
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Uzené maso vložíme do hrnce se studenou vodou a 5 minut Vodu slijeme, maso opláchneme, vložíme zpět do hrnce
Marinádou potřeme maso. Uzené grilované maso podáváme s čerstvým chlebem a