161 čtenářů
40 m
redakceTerka
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest v omeletě a necháme opéct.
Poté osmažíme omelety, horní část musí zůstat řídká , poté na každou dáme chřest, maso, rukolu, přehneme
Oříšky si opražíme na suché pánvi, chřest oloupeme, rozkvedláme se solí a pepřem, rozehřejeme pánev, chřest
Jakmile se vejce na povrchu srazí, přeložíme omeletu Stejným způsobem upečeme další 3 omelety.
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami uvařený chřest a zabalíme.
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Vše krátce povaříme a podáváme uzeným masem. Příprava masa: Maso nakrájíme na plátky a na pánvi
Uzené maso nakrájíme na malé kousky a přidáme k cibulce nebo mísy a promícháme se směsí opečené cibulky a masa
Asi 100 g uzeného masa nakrájíme na kostičky, zbytek Podáváme s plátky uzeného masa a vařenými bramborami
Uzené maso dáme do vroucí vody a vaříme alespoň 40 Vzniklý vývar můžeme využít na uzenou polévku.