Marinovaný zelený chřest, jahody, špenát a mozzarella Uvařeno 431x


Recept

  1. Chřest opláchneme a odkrojíme dřevnaté konce.
  2. Vytvoříme zálivku smícháním olivového oleje, šťávy z 1 pomeranče, vinného octa, medu a soli.
  3. Chřest dáme do uzavíratelné nádoby a zalijeme ho polovinou zálivky.
  4. Chřest dáme alespoň na půl hodiny do ledničky. Jahody nakrájíme na čtvrtky.
  5. V míse smícháme baby špenát, nakrájený marinovaný chřest, mozzarellu a jahody. Podáváme pokapané zbylou zálivkou.

Další recepty na Marinovaný zelený chřest, jahody, špenát a mozzarella

Vyzkoušejte další podobné recepty na Marinovaný zelený chřest, jahody, špenát a mozzarella
Ingredience
  • 1 svazek chřest (zelený)
  • 250 g jahody
  • 130 g špenát (baby)
  • 260 g mozzarella (kuličky)

Zálivka

  • 80 ml olej (olivový)
  • šťáva (z 1 pomeranče)
  • 2 lžičky ocet (vinný)
  • 2 lžičky med
  • sůl (mořská)
Čas přípravy
20 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty