Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Maso osolíme, opepříme a obalíme do slaniny, poté zprudka orestujeme na másle. Přidáme blanšírovaný chřest
Špagety uvaříme podle návodu. Na oleji orestujeme nakrájenou slaninu a česnek, přidáme máslo a trochu
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku
Pak z omáčky vyjmeme natě i bobkový list, osolíme, rozšleháme se žloutky a vmícháme ji do ještě horké omáčky
, hotovou omáčku zalijeme za stálého míchání smetanou Omáčka by měla mít krémovou konzistenci.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, bez soli. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme rajče
Takto připravenou omáčku smícháme k uvařeným kuřecím
Všechny suroviny na omáčku smícháme a porce kuřete Během pečení kuře poléváme omáčkou.
Celé kuře naložíme do připravené omáčky a necháme odpočívat Během pečení potíráme omáčkou.