1.2K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
podáváme s vařeným chřestem, oblíbenou zeleninou a omáčkou
Všechny suroviny na omáčku smícháme a porce kuřete Během pečení kuře poléváme omáčkou.
Celé kuře naložíme do připravené omáčky a necháme odpočívat Během pečení potíráme omáčkou.
Maso nakrájíme na kousky a osolíme a opepříme. Na másle zpěníme kousky slaniny a poté přidáme maso. Chřest
Před pečením kuřete si připravíme omáčku, kterou budeme kuře polévat.
Dochutíme sójovou omáčkou. Na talíři polijeme každé stehno omáčkou a můžeme ozdobit
Celé kuře osmažíme na tuku, vyjmeme a osolíme. necháme povařit na mírném ohni do zhoustnutí a vložíme kuře
nebyly hrudky, za stálého míchání ji vlijeme do vařící omáčky Kuřecí prsíčka na talíři přelijeme houbovou omáčkou
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce Omáčku propasírujeme přes síto a přidáme smetanu.