204 čtenářů
30 m
redakceTerka
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
rozkrájíme na čtverce, na každý poklademe plátek sýra a šunky Chlebíčky dáme péct do trouby dozlatova.
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Vše promícháme, nalijeme do formy na biskupský chlebíček
Chřest si oloupeme, dáme na 5 minut uvařit, poté zchladíme Těsto rozválíme, potřeme sýrem, poklademe šunkou, nakrájíme
Listové těsto si rozválíme a přendáme na plech s pečicím nastrouhaným sýrem, muškátovým oříškem a vyskládáme na něj chřest
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody Rozdělíme na svazky po 4, zabalíme do šunky, dáme do
Chřest si omyjeme, konce odkrojíme, plátky šunky rozpůlíme Chřest do šunky zabalíme, na másle opékáme z obou stran
plátky, potřeme máslem a na jednu polovinu naskládáme šunku majonézy (nebo pomocí zdobícího sáčku) dáme doprostřed chlebíčku
Listové těsto si rozválíme na plát, nakrájíme na proužky Proužky potřeme krémovým sýrem, poklademe sušenou šunkou
Chřest předvaříme v osolené vodě. na na plech vyložený pečícíma papírem a poklademe šunkou
Chřest obalíme v šunce a dáme do zapékací mísy.
Listové těsto vyválíme na obdélníkový plát. Potřeme kečupem a poklademe goudou a šunkou.
nakrájíme podélně, aby nám vytvořila co největší chlebíčky Potřeme máslem a poklademe z jedné strany plátkem šunky