Kotleta pana kaplera


Ingredience
  • 720 g vepřové maso (pečeně)
  • sůl
  • pepř
  • muškátový oříšek
  • 160 g chřest
  • 2 ks vejce
  • glukasol
  • 80 g šunka
  • por
  • červená paprika
  • vývar
  • 100 g olej
  • 1 dcl víno (bílé)

Čas přípravy:1 hod

Postup přípravy receptu:

  1. Vykostěnou pečeni nakrájíme na kotlety, lépe méně tučné a prořízneme kapsu, kterou naplníme náplní.
  2. Náplň:nakrájený uvařená chřest smícháme na pánvi s nakrájenou šunkou, vejcem necháme srazit. Dochutíme paprikou, muškátovým oříškem.
  3. Maso naplníme svážeme dáme na pánev a osmahneme. Podlijeme vínem a vývarem a přidáme glukasol. Dochutíme a dusíme doměkka.
  4. Hotové podáváme například s bramborem.

K jídlu doporučujeme: