Filátko s chřestovobramborovou kaší Uvařeno 33x


Postup přípravy receptu

Recept

  1. Na oleji osmahneme filety lososa z obou stran asi 3-4 minutky. Poté osolíme a zakápneme šťávou z citronu.
  2. Špičky chřestu odřízneme a přidáme k rybě a osmahneme.
  3. Zbytek chřestu oloupeme a nakrájíme na kousky. Brambory také oloupeme a dáme do hrnce s vodou společně s chřestem.
  4. Uvaříme do měkka, poté zcedíme přidáme máslo a smetanu a rozmixujeme.
  5. Podáváme s rybou ozdobené špičkami chřestu.
Štítek
Ingredience
  • 2 ks losos
  • sůl
  • pepř
  • olej (olivový)
  • citronová šťáva
  • 250 g chřest
  • 250 g brambory
  • kousek máslo
  • 100 ml smetana
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty