Chřestový máslový krém Uvařeno 335x


Postup přípravy receptu

Recept

  1. Chřest nakrájíme na 2-3 cm kousky, uvaříme ve vodě.
  2. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem z chřestu, přidáme slepičí a povaříme.
  3. Žloutek a smetanu rozmícháme, přidáme do polévky a už nevaříme, nakonec přidáme chřest a podáváme.
Štítek
Ingredience
  • 400 G chřest
  • 0,5 l vývar (slepičí)
  • 40 g mouka
  • 40 g máslo
  • 1 ks žloutek
  • 3 lžíce smetana
  • sůl
  • muškátový oříšek
Čas přípravy
40 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty