Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Vepřovou kotletu vykostíme a ostrým nožem do ní vyřízneme kapsu. Do tenkých plátků vepřového bůčku zabalíme
Kýtu nakrájíme na nudličky a ty zprudka opečeme na oleji. Pokapeme kečupem, osolíme, opepříme a přidáme
Želatinu namočíme do vody nabobtnat, vývar ohřejeme, přidáme želatinu, ochutíme solí a octem. Vejce nakrájíme
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Chřest a pórek omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky
Maso pokrájejte na menší kusy a semelte Vmlýnku, mixéru nebo poproste řezníka, at vám směs namele. Osolte
Maso nameleme a smícháme. Osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Ze směsi tvoříme malé oválky, které
Cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na pávničce s rozehřátým tukem. Pak přidáme nakrájené kuřecí
Zelí nastrouháme, osolíme a rukama z něj vymačkáme šťávu. Poté přidáme mouku a mícháme. Vznikne nám husté
Housku nakrájíme na kostičky a na suché pánvi opečeme dozlatova. Opečené kostičky nasypeme do misky a
Hlávkové zelí očistíme a nakrájíme na drobné nudličky. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a zesklovatíme