Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Šalotku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle osmažíme šalotku, přidáme pórek nakrájený na kolečka
Očištěné pórky nakrájíme na plátky. V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme pórek, které smažíme asi 5 minut
Pórek pořádně očistíme a zbavíme ho obou konců. Ponecháme si jen bílé a světle zelené části, které nakrájíme
Očištěné pórky nakrájíme na plátky. V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme pórek, které smažíme asi 5 minut
Oloupané brambory nakrájejte na menší kousky. Pórek podélně přepulte, omyjte a nakrájejte na půlkolečka
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostky, dáme do hrnce s rozpáleným máslema olejem a přidáme na kolečka
Na másle opečeme dočervena na jemné plátky pokrájené žampiony, pak přidáme na kolečka nakrájený pórek
Nasekaný česnek, olivový olej smícháme s mletou paprikou, cizrnou a osolíme. Pečeme v troubě asi 30 minut
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a pórek. Poté zalijeme vývarem a přidáme oloupané na kostky
Pórek nakrájíme na kolečka. Část orestujeme na másle a zalijeme vývarem. Brambory oloupeme a nakrájíme
Želatinu namočíme do vody nabobtnat, vývar ohřejeme, přidáme želatinu, ochutíme solí a octem. Vejce nakrájíme
Chřest očistíme, omyjeme, zbavíme dřevnatých konců a nakrájíme na kolečka. V hrnci na másle zpěníme nadrobno