Autor: redakceTerka
Tisk Poslat recept
V oblíbených

Jarní chřestové rizoto Uvařeno 86x


Recept

  1. Rýži uvaříme podle návodu na obalu.
  2. Oloupanou šalotku nakrájíme najemno a orestujeme na oleji.
  3. Přidáme kousky očištěných žampionů.
  4. Chřest nakrájíme na malé kousky a přidáme k cibulce.
  5. Když je chřest měkký, přidáme uvařenou rýži a vše promícháme.
  6. Rizoto ochutíme pepřem, solí a můžeme přidat pár kapek olivového oleje.
  7. Před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou bazalkou.

Další recepty na Jarní chřestové rizoto

Vyzkoušejte další podobné recepty na Jarní chřestové rizoto
Ingredience
  • 2 sáček rýže
  • 1 šalotka
  • hrst žampiony
  • 100 g maso (uzené)
  • 200 g chřest
  • 2 lžíce olej (olivový)
  • ½ lžička sůl
  • ½ lžička pepř
  • 2 česnek
  • 2 lžíce tvrdý sýr
  • 1 svazek bazalka
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Přidejte první komentář

Nejlepší dnešní recepty