Chřest zapékaný se sýrem Uvařeno 868x


Recept

  1. Očištěný chřest uvaříme v osolené vodě a necháme dobře odkapat.
  2. Z másla a mouky připravíme světlou zásmažku, zalijeme mlékem a odpaříme na hustou kaši.
  3. Do vychladlé kaše zamícháme žloutek, z bílku ušlehaný sníh a citrónovou šťávu.
  4. Maso osmahneme na pánvi a trošku osolíme a opepříme.
  5. Uvařený chřest urovnáme na mísu(hlavičkami na jednu stranu) a zalijeme připravenou směsí. Poté přidáme maso a vrstvíme.
  6. Vrch posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě. Podáváme s bramborovou kaší.

Další recepty na Chřest zapékaný se sýrem

Vyzkoušejte další podobné recepty na Chřest zapékaný se sýrem
Ingredience
  • 600 g chřest
  • 500 g mleté maso (vepřové)
  • sůl
  • 50 g máslo
  • 40 g mouka (hrubá)
  • 1 dl mléko
  • 1 vejce
  • 20 g sýr
  • citrónová šťáva
Čas přípravy
1 hodina

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty