1.9K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Čerstvý chřest očistíme a omyjeme. Jakmile je chřest měkký, můžeme ho polít rozpuštěným
Chřest uvaříme ve vodě nebo v páře doměkka, v kastrůlku vařený brambor nebo pečivo.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka a podáváme s Můžeme přidat i vařené fazolové lusky.
Očištěný chřest vložíme do osolené vody a vaříme. Uvařený chřest dáme na mísu, hlavičkami spolu.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme
Uvařený chřest necháme okapat. Vařený chřest urovnáme je na talířky, pokapeme rozehřátým
Bujon a prolisovaný česnek spolu rozmačkáme přímo v talíři, zalijeme horkou vodou a zamícháme. Podle
Oloupané kedlubny nakrájíme na osm dílů a vložíme do kastrolu s vroucí vodou. Osolíme a vaříme doměkka
Mléko povaříme a za stálého míchání přimícháme cukr, máslo a kakao. Necháme chvilku vychladnout a poté