Chřest vařený v páře Uvařeno 549x


Recept

  1. Chřest opláchneme a oloupeme. Spodní část odkrojíme.
  2. Zbytek svážeme provázkem cca po 6 kusech a vložíme je do pařáku.
  3. Osolíme a vaříme v páře cca 20 minut.
  4. Poté chřest vyndáme a rozvážeme.
  5. Máslo v kastrolku rozpustíme. Podáváme vařený chřest posypaný strouhankou a přelitý rozpuštěným máslem.

Další recepty na Chřest vařený v páře

Vyzkoušejte další podobné recepty na Chřest vařený v páře
Ingredience
  • 600 g chřest
  • voda
  • sůl
  • 60 g strouhanka
  • 50 g máslo
Čas přípravy
20 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty