Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Chvíli opékáme a přilijeme víno.
Chřest oloupeme, odřízneme dřevnaté konce a opláchneme Ještě teplý chřest dáme na talíře, polijeme zálivkou
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme horní část musí zůstat řídká, poté na každou dáme chřest
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast Poté chřest osolíme a obalujeme v jednotlivých talířích
Mezitím chřest zabalíme do šunky nebo slaniny a zapečeme Medailonky podáváme spolu s chřestem a šťouchaným bramborem
Čerstvý chřest očistíme a omyjeme. Jakmile je chřest měkký, můžeme ho polít rozpuštěným