Autor: redakceTerka
Tisk Poslat recept
V oblíbených

Chřest s domácí tatarkou Uvařeno 46x


Recept

  1. Omytý chřest uvaříme na páře.
  2. Do majolky přidáme najemno nasekané okurky, kapary, šalotky.
  3. Ochutíme solí, pepřem a hořčicí s citronovou šťávou.
  4. Chřest rozdělíme na talíře a ozdobíme domácí tatarskou omáčkou.
  5. Můžeme podávat s vařeným bramborem.

Další recepty na Chřest s domácí tatarkou

Vyzkoušejte další podobné recepty na Chřest s domácí tatarkou
Ingredience
  • 600 g zelený chřest
  • 100 g majolka
  • 2 okurka
  • 1 lžíce kapary
  • 1 lžíce dijonská hořčice
  • citronová šťáva
  • 1 šalotka
  • sůl, pepř
Čas přípravy
30 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Přidejte první komentář

Nejlepší dnešní recepty