Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. hrnícku smícháme všechny ingredince na zálivku a poté salát
Příprava salátu: Zeleninu omyjeme a rajčata nakrájíme
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme orestujeme na oleji, přidáme kostičky bramboru a chřest
Řepu vaříme ve slupce, dokud nezměkne. Poté ji necháme vychladnout, zbavíme slupky a nakrájíme na menší
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest si oloupeme a povaříme v osolené vodě s troškou Na talíř dáme lososa, salát, chřest, přelijeme omáčkou
Zalijeme vodou a přidáme na kolečka oloupaný, nakrájený chřest
Chřest očistíme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě Na talíře rozdělíme chřest a poté polijeme směsí.
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Zelí nastrouháme nahrubo. To stejné uděláme i s mrkví. V misce smícháme zelí, mrkev a cibulku. Osolíme
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami Vaříme 6 minut, poté chřest vyjmeme a osušíme papírovou