Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Chřest očistíme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě Na talíře rozdělíme chřest a poté polijeme směsí.
Chřest oloupeme a tvrdší konce zařízneme. Uvařený chřest podáváme s bramborem přelity omáčkou
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme orestujeme na oleji, přidáme kostičky bramboru a chřest
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Zalijeme vodou a přidáme na kolečka oloupaný, nakrájený chřest
Chřest oloupeme a odstraníme tvrdou část. Chřest servírujeme na rukolovém lůžku a přelijeme přelivem
Chřest pečlivě oloupeme (začínáme asi 2 cm pod hlavičkou Na horký chřest rozdělíme ochucené máslo a posypeme
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami Vaříme 6 minut, poté chřest vyjmeme a osušíme papírovou
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme
Stonky chřestu dáme k sobě a svážeme provázkem. Chřest po vychlazení osolíme a obalíme v trojobalu.